Neem contact op via WhatsApp

COMING SOON! Nieuwe Ford Tourneo Familie

19-1-2018

Ford komt met een compleet nieuwe lijn Tourneo's! Deze lijn people movers heeft zijn debuut gemaakt op de Brussel Motor Show met 3 nieuwe modellen. Deze 3 nieuwe modellen zijn veelzijdig en bieden ook meer ruimte om personen te vervoeren. Met name de verbeterde stijl, het geraffineerde interieur en geavanceerde technologie zijn de upgrades die zijn toegevoegd aan deze Tourneo lijn.

Tourneo Custom

De Tourneo met de meeste ruimte uit deze lijn is de Ford Tourneo Custom. In deze people mover kan je maar liefst 8/9 mensen kwijt. De nieuwe Tourneo Custom beschikt over een luxe interieur, een karakteristiek nieuw ontwerp van de voorzijde met een verchroomde grille met vijf horizontale stijlen en zitplaatsen die uniek zijn in dit segment. De zes afzonderlijke stoelen kunnen in vergaderopstelling worden geplaatst, waarbij de tweede rij naar achteren kan worden gericht.

De Tourneo Custom, de grootste variant uit de Tourneo reeks, biedt hoogwaardige afwerkingsmaterialen, nog meer comfort, lagere geluidsniveaus en de nieuwste Ford-technologieën, zoals Intelligent Speed Limiter en SYNC 3-connectiviteit.

Tourneo Connect

De Tourneo Custom werd als eerste geïntroduceerd in 2013 en is het paradepaardje van de Ford Tourneo-reeks, maar daarnaast is er ook een nieuwe Tourneo Connect beschikbaar in 2018.  Deze Tourneo Connect is leverbaar varianten met vijf of zeven zitplaatsen. Deze Ford Tourneo is dus ideaal om een wat grotere groep mensen te vervoeren. 

De Tourneo Connect wordt nu geintroduceerd met een brandstofbesparende motor met een nieuwe 1.5 liter EcoBlue diesel engine. Deze nieuwe motor is dus niet alleen heel erg sterk om jouw familie of vrienden te vervoeren, maar ook nog eens super zuinig. Naast de upgrade van de motor is er ook een vernieuwing aan het interieur van de nieuwe Ford Tourneo Connect.

Tourneo Courier

De kleinste van deze range is de Ford Tourneo Courier. Deze compacte vijfzitter is nu geupdate met een standaard six-speed transmissie. ''Daarnaast biedt de Courier nieuwe technologieën zoals SYNC 3-connectiviteit, om klanten te helpen om zoveel mogelijk te halen uit hun drukke en actieve levensstijl", zegt Roelant de Waard, vice president, Marketing, Sales & Service, Ford of Europe. "Dankzij geavanceerde aandrijflijnen, inclusief onze verbeterde 1.0 EcoBoost-benzinemotor met cilinderuitschakeling, bieden de nieuwe Tourneomodellen nog meer rijplezier en zijn ze nog zuiniger."

Neem contact met mij opBoek een proefrit

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws