Neem contact op via WhatsApp

Ford introduceert PickUp&Clean en spoort klanten aan om thuis te blijven

30-3-2020

Het COVID-19 (Corona) virus heeft grote impact op ons dagelijks leven. Niet alleen de manier van werken is veranderd, thuissituaties zijn ook veranderd. PickUp&Clean biedt daarom een veilige afspraak met jouw lokale dealer. Wij maken het mogelijk om op locatie te komen om de auto op te halen, terug te brengen en ook de sleuteloverdracht is op locatie mogelijk.

Bij Ford staat de gezondheid van medewerkers, dealerorganisatie en klanten voorop en om het risico op verspreiding van COVID-19 zo veel mogelijk te vermijden, spoort Ford mensen aan om thuis te blijven. Dankzij PickUp&Clean kan de klant echter alsnog met zijn auto bij de Ford-dealer terecht voor service of onderhoud.


auto onderhoud op afstand


Met PickUp&Clean biedt Ford een oplossing om op een verantwoorde manier onderhoud en service mogelijk te maken. Dankzij dit relevante aanbod wordt direct contact vermeden, maar kan de klant toch de auto laten onderhouden of repareren bij de lokale Ford dealer. Hiermee biedt Ford zijn klanten de professionele aanpak die ze gewend zijn, maar dan op een verantwoorde manier zonder direct contact.

De PickUp&Clean bestaat uit een haal- en brengservice van de auto en sleuteloverdracht op locatie. Zo kunnen Ford rijders goed voor zichzelf en hun auto blijven zorgen.

Klanten hoeven niet onnodig de deur uit, omdat de auto wordt opgehaald. De sleuteloverdracht kan op iedere locatie, bijvoorbeeld thuis of op het werk. Voor mensen met vitale beroepen een ideale uitkomst; de auto kan worden opgehaald op het werk en daar, na de service beurt, ook weer worden afgeleverd. Of juist tijdens de schaarse momenten van rust, kan de auto thuis worden opgehaald en afgeleverd en hoeft de klant geen tijd te besteden aan een rit naar de dealer.


Wil jij nu een afspraak maken of meer weten over PickUp&Clean?

Neem contact opBoek een afspraak


Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws