Neem contact op via WhatsApp

Verkeersinformatie: Ford werkt samen met TomTom om files te voorspellen

6-7-2020

Ford sluit hiervoor een overeenkomst met TomTom voor wereldwijde, realtime verkeersdienst voor volgende de generatie SYNC. De volgende generatie SYNC in Europa zal als eerste beschikbaar komen voor de volledig elektrische Ford Mustang Mach-E, zodat je optimaal van jouw Mustang Mach-E kunt genieten en voor een nog grotere actieradius.

Fords navigatiesysteem met TomTom Traffic is volledig verbonden met internet. Kaarten worden regelmatig vernieuwd en voorzien van de laatste verkeersinformatie en wegwerkzaamheden. Geavanceerde service kan files voorspellen voordat deze werkelijk ontstaan door dagelijks meer dan 70 miljoen rij-uren via miljoenen verbonden apparaten te analyseren. Door de snellere hardware van SYNC kan het navigatiesystemen iedere 30 seconden geüpdatet worden.

TomTom heeft een wereldwijd meerjarig contract gekregen om Fords volgende generatie SYNC® te voorzien van realtime verkeersinformatie. De volledig elektrische Mustang Mach-E en de gloednieuwe Ford F-150 pick-up – onlangs onthuld in de VS – zijn de eerste Fords die beschikbaar zijn met deze technologie.


  • Nieuwe SYNC voor de Ford Mustang Mach-E
  • Mustang Mach-E technologie past zich gemakkelijk aan op jouw levenstijl

    De SYNC 4A Connected Vehicle Technology maakts zijn debuut op de Nieuwe Mustang Mach-E. Met een slank modern interface die gebruik maat van machine learning om snel de voorkeuren van de bestuurder aan te leren. Zo zullen de Mach-E SUV's altijd bij de tijd zijn dankzij over-the-air updates.

    Een 15.5-inch scherm en adaptive dash card interface voorkomt gecompliceerde menus, hierdoor is het gemakkelijk om van de features gebruik te maken door te swipen, pinchen en het scherm aan te raken zoals op je smartphone.

    Mustang Mach-E


SYNC 4A, welke is geoptimaliseerd voor electrische voertuigen, actief aan je aanpast zodra je het begint te gebruiken, snel je voorkeuren aanleert en op basis hiervan gepersonaliseerde suggesties geeft,” zegt Darren Palmer, Ford global director voor BEVs. “TomTom’s real-time verkeers informatie, gecombineerd met andere innovaties zoals Ford Intelligent Range technologie, zal Mustang Mach-E klanten helpen om het meeste er uit te halen.


TomTom Traffic geeft accurate, real-time verkeersinformatie, welke de Ford rijders zal informeren om zo de reistijd in te korten. Deze geavanceerde technologie kan zelfs files voorspellen voordat deze er zijn dankzij de data van 70 miljoen reistijd van Ford voertuigen per dag om zo elke 30 seconden aangepast reisadvies te kunnen geven.

Wil jij ook graag gebruikmaken van deze nieuwe technologie? Of wil je meer te weten komen over het laatste nieuws.

Mustang Mach-E

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws