Neem contact op via WhatsApp

2 Ford-modellen in de Top 10!

9-4-2021

Het kiezen en kopen van een tweedehandswagen kan een flinke uitdaging zijn. Welk model of merk moet je kiezen? Welk model is het meest populair of het goedkoopst in het onderhoud?

Uit onafhankelijk onderzoek van Whatcar blijkt dat er 2 Ford-modellen tot de top 10 van beste occasions behoren! De Ford Fiesta op positie 1 en de Ford Focus op positie 3. Niet voor niets staan deze razend populaire modellen in de top 10, want ze vertonen zelden mankementen of storingen. En wanneer dit toch het geval blijkt te zijn valt de onderhoud en/of reparatie vaak nog onder de garantie. Zelfs na 100.000km op de teller!

 

1. Ford Fiesta - benzine (2008-2017)

Van de in dit onderzoek gemeten Ford Fiesta's ondervonden 4 op de 5 occasions vorig jaar geen problemen. De meest voorkomende probleempjes waren kleine storingen aan de carrosserie of niet motor gerelateerde elektra. Ook konden gebruikers in de meeste gevallen veilig blijven doorrijden en kon het vaak gewoon onder de garantie gerepareerd worden.

Ford Fiesta occasions

 

3. Ford Focus - diesel (2011 - 2018)

Verder is uit dit onderzoek gebleken dat maar liefst 82% geen storing heeft ondervonden aan hun aangeschafte Ford Focus afgelopen jaar. Bij 18% werd er een kleine ongeregeldheid geconstateerd aan de accu, motor, brandstofsysteem of versnellingsbak. In de meeste gevallen was de Ford Focus occasion nog zo nieuw dat het volledig onder de garantie gerepareerd kon worden.

Ford Focus occasions

 

Daarnaast kijken wij ook altijd de door ons ingekochte occasions goed na, zodat je volledig inzicht krijgt van de uitgevoerde onderhoud, documentatie, de voorgeschiedenis en eventuele schade.
Zo krijg je bij ons altijd een betrouwbare occasion te koop aangeboden.

Uiteraard is dit niet alleen zo voor de Ford Fiesta en Ford Focus occasions uit de Top 10! Want wij hebben ook diverse andere betrouwbare occasions in voorraad.
Neem contact met ons op voor meer advies voordat je een tweedehandswagen kiest of koopt, wij helpen je graag verder.

Lees het volledige bericht hier.

Onze voorraadNeem contact op


Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws