Neem contact op via WhatsApp

Ford Fleet Management gelanceerd in Nederland

8-8-2022
 • We zijn live! Ford Fleet Management, een samenwerking tussen Ford en ALD Automotive, twee toonaangevende wereldwijde leveranciers van mobiliteitsoplossingen, verwelkomt nu ook klanten in Nederland. De sterke samenwerking van het meest toonaangevende merk voor bedrijfswagens in Europa, en een wereldwijde leverancier van wagenpark- en financieringsbeheer, zorgt voor maximale productiviteit van het wagenpark.

 • Ford Fleet Management
 • De producten en diensten van Ford Fleet Management worden ondersteund door innovatieve software van Ford Pro, dat ervoor zorgt dat bedrijfsvoertuigen op de weg blijven door downtime te minimaliseren.

  Het product portfolio wordt aangevuld met een deskundig team van branchespecialisten die klaarstaan om de beste wagenparkoplossingen te leveren voor een breed scala aan klantbehoeften.


 • Ford Fleet Management
 • Klanten besparen tijd door een one-stop-shop-oplossing voor software, financiering en fleet management. Deze producten en diensten zijn ontworpen om bedrijven in beweging te houden met de uptime-gerichte benadering van Ford Fleet Management.

  Naast de toonaangevende modellen uit het Ford-portfolio kunnen ook personenauto’s of bedrijfswagens van andere merken worden toegevoegd, zodat klanten met een divers wagenpark ook kunnen profiteren van de diensten van Ford Fleet Management.


 • Ford Fleet Management gaat Nederlandse bedrijven benaderen die benieuwd zijn of hun wagenpark efficiënter kan worden beheerd. “Iedereen die wil weten hoe dit er in de praktijk uitziet, is welkom voor een informeel gesprek waarin we laten zien hoe Ford Fleet Management bedrijven kan ondersteunen met efficiëntie en maximale inzetbaarheid." aldus Marc van Eck.


 • We weten dat bedrijven afhankelijk zijn van de inzetbaarheid van hun voertuigen – om werk te verzetten, goederen te verplaatsen of mensen te vervoeren. Onze oplossingen voor wagenparkbeheer zorgen dat het wagenpark te allen tijde inzetbaar is”, aldus Managing Director, Marc van Eck. “Daarom staat onze uptime-gerichte benadering centraal in al onze producten en diensten, en onze experts staan klaar met wagenparkoplossingen die zijn afgestemd op elke zakelijke behoefte.Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws