Neem contact op via WhatsApp
Management team Ford Nederland weer op volle sterkte

Management team Ford Nederland weer op volle sterkte

13-9-2022

Ford Nederland kondigde twee belangrijke veranderingen aan binnen het managementteam. Met de invulling van de positie ‘Director Sales personenauto’s’ door Thomas van der Meer is het team weer compleet.

Thomas bekleedde hiervoor al een positie in het MT als Director Aftersales, na eerder ervaring te hebben opgedaan in het veld als zone manager Aftersales en daarna als Service manager bij Ford Nederland.


  • Voor mij is het een fantastische stap om na ervaring als Director Aftersales te hebben opgedaan, nu sales personenauto’s binnen Ford Nederland te mogen aansturen. We zitten in een boeiende transitiefase naar elektrisch rijden waarbij al in 2026 elke nieuwe personenauto van Ford een stekker heeft. Naast de Mustang Mach-E is ook de elektrische Puma al aangekondigd, maar uiteraard komt er nog meer moois op elektrisch vlak. Ik kan niet wachten om al deze nieuwe auto’s op de Nederlandse markt te introduceren.” aldus een enthousiaste Thomas van der Meer.


De positie Director Aftersales kon direct worden ingevuld door een ervaren speler uit de Ford organisatie. Stefan Geels, die zijn loopbaan bij Ford in 1990 begon, is na diverse internationale management posities binnen de sales en aftersales kant van de organisatie te hebben bekleed, terug op het honk bij Ford Nederland.

Tot slot Johan Claassen, Managing Director bij Ford Nederland: “Ik ben blij het team weer compleet te hebben met Thomas en Stefan. Met de ambitie en ervaring van deze twee heren hebben we de juiste invulling binnen ons team in deze boeiende en uitdagende tijd!

Meer nieuws


Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws