Ford Kleijer Putten

Ford Autobedrijf Kleijer - Over ons

De roots van Autobedrijf Kleijer gaan ver terug, uit de inschrijving bij de Kamer van Koophandel blijkt dat de 1e inschrijving al in 1933 is geweest. In 1e instantie als kolenhandel om later door te gaan als garagebedrijf met tankstation. We zijn in Voorthuizen begonnen als universeel garagebedrijf gespecialiseerd in Ford. In 1991 zijn we door Ford benaderd omdat de Ford dealer in Putten te koop kwam en of dat misschien iets voor ons was. Zodoende hebben we garage Huisman in Putten overgenomen en zijn daarmee officieel Ford dealer geworden, zowel bij de bestaande vestiging in Voorthuizen als bij de nieuwe vestiging in Putten.

Ook nu zijn we nog steeds Ford Erkend Reparateur. In de loop van de tijd is het BP tankstation in Voorthuizen verdwenen maar bij de vestiging in Putten hebben we nog steeds een tankstation en vertegenwoordigen we het brandstofmerk TamOil. Beide vestigingen zijn ook voorzien van een zelf-service auto wasserette.

Al jaren voeren we onderhoud en reparatie uit aan alle automerken en door aan te sluiten bij AutoFirst kunnen we dat nu ook beter kenbaar maken.

Neem contact op Boek een afspraakSocial media

Facebook
Twitter


 • Customer Viewpoint

  "Zeer tevreden wij hebben de b max net gekocht en vinden het een fijne en goede auto. dit is de 5e ford die we bij firma kleijer hebben gekocht."
  - Erik

  Bekijk meer beoordelingen per vestiging:

  Putten Voorthuizen
 • Google beoordelingen

  "Gisteren zonder afspraak komen aanwaaien i.v.m. een zachte band. Kon de auto even achter laten, kreeg netjes een leenfiets mee. Zodat ik door kon naar mijn werk. Afgesproken dat hij rond de middag weer klaar stond, zonder tegenbericht. Dat stond hij ook netjes. Zat een spijker in de band die netjes gerepareerd is."
  - Alexander

  Bekijk meer beoordelingen per vestiging:

  Putten Voorthuizen


Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen